Profil

Håvard Lilleheie

Kontaktperson

Solveig Larsen-Bryne

+47 41 29 36 16

solveig@seesong1.no

Håvard Lilleheie er en norsk skuespiller, programleder, forfatter, komiker og konferansier. Håvard har vært fast inventar på norske TV-skjermer og scener siden tidlig på 2000-tallet og har med sin sjarm, humor og store smil blitt et kjent og kjærkomment fjes i norske hjem.

Håvards startet scenekarrieren på Norgesturné med standup-showet «Oppstemt og nedkjølt», før han debuterte på TV-skjermen med programmet U som gikk på NRK fra 1999 til 2001. I tiden som fulgte var han programleder på både radio og TV, med programmene «Munn til Munn» og «Onkel Happy» på NRK P3 og senere sitt eget «Håvard Lilleheie Show» på Metropol TV.

I 2003 fikk Håvard sitt gjennombrudd som skuespiller med hovedrollen som Kåre i filmen United. For barna er han kanskje mest kjent som Daidalos i serien Labyrint, som stemmen til Rodde i Rodde og Kikkan eller som den sjarmerende Kjell Svendsen i julekalender-serien Snøfall. De to siste årene har Håvard spilt rollen som Lillegutt i sceneversjonen av den folkekjære TV-serien Blåfjell. Høsten 2024 kan han ses på teaterscenen både når Blåfjell for tredje gang inntar Christiania Teater, og i norgespremieren av musikalen «The Bodyguard» på Chateau Neuf.

Flere husker også Håvard som programleder for de populære talkshowene Manshow fra 2006 og Showman fra 2009. Senere har han vært å se i TV-program som Kompani Lauritzen, 16-ukers helvete og Kjendisbarnevakten.

I 2020 ga Håvard ut barneboken “Store tanker fra små hoder” der han har intervjuet og samlet barnas beste sitater om livet, døden og kjærligheten.

Som konferansier og komiker er Håvard er en eksepsjonell historieforteller som med varme og sjarm inkluderer publikum i morsomme historier fra eget liv – enten det er som ihuga Godset-supporter, familiefar eller gjennom sitt lange kjærlighetsliv med byen Drammen.

Sosiale Medier