Artist

Hedda Mae

Kontaktperson

Hanne Løkberg Riege

+47 99 38 57 75

hanne@sesong1.no

Hedda Mae tok musikkbransjen med storm da hun slapp din debutsingel og entret scenen på bransjefestivalene Vill Vill Vest, Trondheim Calling og by:Larm i 2020. Med sin unike meloditeft og lekne tilnærming til sjangerblanding har Hedda Mae gang på gang vist seg som et av de mest lovende stjerneskuddene i den norske musikkbransjen. To år etter hun slapp sin forrige EP «This Might Get Loud» er 25-åringen fra Bergen i 2024 endelig klar med mer av sin fargerike, lekne og energiske retro-pop.

De siste årene har Heddahøstet mye oppmerksomhet og lovord fra norsk og internasjonal presse, og med singelen«La di frickin da» som ble sluppet i mai 2024 befester hun nok en gang sin posisjon. Låta ble tatt varmt imot av fansen og et enstemmig anmelderkorps, og bådeAftenposten, Dagsavisen og Bergens Tidende trillet femmere på terningen

De siste årene har Hedda Mae gitt ut en EP-trilogi, vært aktuell som en av artistene i NRK-programmet «De Neste», turnert på festivaler rundt om i Norge og vært på Europaturné med Kakkmaddafakka. Samme kveld som hun slapp sin forrige EP inntok hun igjen scenen på by:Larm, der det hele startet i 2020. To år senere stod hun igjen på scenen på den anerkjente bransjefestivalen, men denne gangen på hovedscenen Sentrum Scene. Etter konserten og EP-slippet av «This Might Get Loud» i 2022 høstet hun lovord fra både musikkbransjen og utenlandske og nasjonale medier som730.no, The Independent, Ballade,P3.noog Dagens Næringsliv. Sistnevnte utpekte også Hedda som «2020s friskeste popnykommer» to år tidligere, og i 2022 konstaterte avisen at «Hedda Mae lager perfekt pop» og «Hedda Mae viser at hun er en av de beste popartistene Norge har».

Sosiale Medier